Information från Styrelsen

HVB-hemmet
Hyreskontraktet med HVB-hemmet i gamla äldreboendet är uppsagt från sista juli.
Styrelsen beslutar att ge förvaltaren uppdraget att ansöka om tillstånd för att bygga om f.d. HVB boendets lokaler till små bostadsrätter som vi kommer sälja.

Bredband
Vi har beslutat att förlänga avtalet med Bredbandsbolaget om internetuppkoppling för 3 år. Vi får ny router och högre hastighet med 250/100 Mbit/s. – till samma avgift som tidigare.

Garage
Då vi har medlemmar med flera garageplatser och andra som stör i kö men inte fått någon plats får flera år.
Styrelsen beslutar att vi endast hyr ut mer än en plats/lägenhet i mån av tillgång.
Om vi har medlemmar som inte får garageplats så ska vi säga upp de platser som överstiger en/lägenhet.
Mikael Millqvist sköter om detta.

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Information från Styrelsen

Container/ tömma förråden och slänga det ni inte behöver!

PLANERAD CONTAINER HELG BLIR DEN 3-5 JUNI (VECKA 22).

Vi skall förändra lite när det gäller att slänga det ni inte behöver, vi skall börja sortera??

Så flera små containrar finns på plats, uppdelning allt från elektronik, kemiskt avfall, brännbart, metall, möbel-container och bland-sopor kommer att finnas uppställt denna gång, uppmärkt och enkelt hoppas vi att det skall bli.

Jag kommer med dagtid att finnas på plats för bygget håller på för fullt så stökigt kommer det att bli, vi ska med se till sa att vagn/kärror finns att låna så det blir enkelt att frakta det fram till där det skall slängas.

Stefan Wiss 070-2394551 Leaugit Förvaltning AB

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Container/ tömma förråden och slänga det ni inte behöver!

2015-05-11 Markarbeten innergårdarna ( under sommaren )

Som Ni alla vet så pågår markarbeten runt de 6 stycken punkthusen på den stora gården, vi vet att informationen om detta arbete är inte så bra och hoppas framöver bli bättre med uppdateringar om löpande händelser gällande just arbeten inom föreningen.

Arbetet pågår för fullt och tidsplanen hålls, lite stökigt är det och mycket störande ljud från maskinerna. Som det ser ut nu under Maj så arbeten redan påbörjats framför portar på innergårdarna och sten, buskar med asfalt tas bort vart efter. Arbetet kommer pågå under Maj och Juni sen när detta är klart kommer ny asfalt läggas, återfyllnad utsidorna börjar färdigställas och gräs kommer planteras samt mindre delar beklädas med plattor igen.

När det gäller utformningen av själva innergårdens yta/ lekplats vill jag återkomma med detta tills styrelsen bestämt allt om hur det skall se ut, det mesta är nog redan bestämt så vi avvaktar lite om det.

Träd som är markerade kommer inte tas bort, vi var lite ivriga att märka upp trän på förslag som eventuellt skulle borttagas och det skapade lite frågor om detta. Sen när det gäller småträd och buskar dom måste vi ta bort för att komma åt alla rör och ledningar som med åren blivit dåliga. på många ytor där plattor låg planteras gräs till att börja med sen får ni i föreningen sen bestämma hur det kan utformas i framtiden.

Alla cyklar med cykelställ har flyttats till den lilla innergården mot Centralvägen, vi hoppas fortfarande att Ni själva kan hämta cyklarna därifrån, föreningen kan inte ansvara ifall cyklarna blir stulna.

//Stefan Wiss 070-2394551, Leaugit Förvaltning AB

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för 2015-05-11 Markarbeten innergårdarna ( under sommaren )

Några ord om styrelsens arbete

Ibland har vi behov av att besöka en hyresgäst. Det kan vara för att kontrollera ett arbete som rör våra gemensamma anläggningar eller något annat. I dessa fall kommer vi aldrig ensam. Vi kommer alltid två och två när vi utför uppdrag som representanter för föreningen styrelse.

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Några ord om styrelsens arbete