Belysning innergårdar samt trapphus med garagen!

Vi har nu börjat få igång utomhuslampor på gårdar och fått stolpar att lysa igen, vi byter även ut lampor vartefter på tvättstugor, portar och arkadgången utanför butiker på centralvägen. Omfattar med passager mellan hus. Garagen (stora) sätt några nya lampor upp där det är helt släkt och punkthusen byts ut vartefter, när det gäller trapphusen så skall armaturer nu med påbörjas att bytas under hösten.

// Leaugit Förvaltning AB, Stefan Wiss 070-239 4551

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Belysning innergårdar samt trapphus med garagen!

Information från Styrelsen

HVB-hemmet
Hyreskontraktet med HVB-hemmet i gamla äldreboendet är uppsagt från sista juli.
Styrelsen beslutar att ge förvaltaren uppdraget att ansöka om tillstånd för att bygga om f.d. HVB boendets lokaler till små bostadsrätter som vi kommer sälja.

Bredband
Vi har beslutat att förlänga avtalet med Bredbandsbolaget om internetuppkoppling för 3 år. Vi får ny router och högre hastighet med 250/100 Mbit/s. – till samma avgift som tidigare.

Garage
Nu finns det 3st tomma garage för omedelbar uthyrning. Dessa garage skall gå till boende som INTE har något garage!
Vid frågor angående dem så kontakta Mille på 070-4876060.

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Information från Styrelsen

2015-05-11 Markarbeten innergårdarna

Markarbetena pågår för fullt och tidsplanen hålls, lite stökigt är det och mycket störande ljud från maskinerna. Som det ser ut nu under September och Oktober börjas nu gräs att läggas ut, asfaltering kommer inom kort, återfyllnad utsidorna börjar med att färdigställas, nya plattor återlägges igen, belysnings stolpar nya sätts upp och ”sakta” men säkert blir allt bra…

//Stefan Wiss 070-2394551, Leaugit Förvaltning AB

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för 2015-05-11 Markarbeten innergårdarna

Några ord om styrelsens arbete

Ibland har vi behov av att besöka en hyresgäst. Det kan vara för att kontrollera ett arbete som rör våra gemensamma anläggningar eller något annat. I dessa fall kommer vi aldrig ensam. Vi kommer alltid två och två när vi utför uppdrag som representanter för föreningen styrelse.

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Några ord om styrelsens arbete