Årsstämman uppskjuten

Under rådande omständigheter, där hela vårt samhälle befinner sig i en kris på grund av coronaviruset covid-19, har styrelsen beslutat att flytta fram årsstämman som var planerad till den 16/4.

Beslutet är fattat med önskan om att så många som möjligt ska kunna delta på den kommande årsstämman. Tyvärr kan vi inte meddela ett nytt datum för när årsstämman kommer att hållas ännu men återkommer med information så fort vi vet.

Vänligen

Styrelsen

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Årsstämman uppskjuten

Boendeinformation – uppdaterad

Nu ligger en gränsdragningslista gällande underhållsansvaret för bostadsrätterna under fliken ”Boendeinformation”.

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Boendeinformation – uppdaterad

Ordförande har ordet

Rådande krissituation får en verkligen att tänka på sin omgivning och det är viktigt att vi visar hänsyn till varandra. Vi vet fortfarande inte hur framtiden kommer se ut men det som ligger närmast i tiden är vår årsstämma. För närvarande har vi inga planer på att skjuta på den men det kan komma att förändras. Mer info kommer löpande.

Jag vill uppmana alla med garageplatser att se över vad ni förvarar i garaget. Inget brandfarligt får förvaras i garaget.

Nere vid papperskorgarna i det stora garaget ställs ofta skräp som inte hör hemma där! Eftersom det blir föreningen som, till en extra och onödig avgift, måste forsla bort det så belastar det föreningens ekonomi. Så var så snälla – ställ inget skräp vid papperskorgarna.

 Från 1 april träder föreningens nya fastighetsförsäkring i kraft, då ska även alla bostadsrättsinnehavare ha tecknat egna brf-tillägg i sina hemförsäkringar. Missar man att göra detta riskerar man att bli utan ersättning om en skada skulle dyka upp. Föreningens nya försäkringsbolag är Brandkontoret.

 Vid senaste medlemsmötet påpekade ni att ni är missnöjda med hur städningen sköts, det har vi även framfört till vårt städbolag. Däremot bär vi alla ett ansvar om att inte medvetet skräpa ner.

 Det uppdagades även att det slängs andra sopor än hushållssopor i nedkasten!? Där har vi alla ett eget ansvar om att slänga glas, metall, well-papp etc. på de återvinningsstationer som finns runtom i kommunen.

 Föreningen har just nu en bostad ute till försäljning men pga rådande situation har marknaden stannat upp lite och vi har ännu inte fått denna såld.

Har ni några funderingar eller tankar som ni vill dela med er så är ni alltid välkomna att maila på info@brfkorpkulla1.se.

Ta hand om er och varandra så länge.
Väl mött!

Jennyfer

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Ordförande har ordet

Valberedningen välkomnar till förberedelse inför Årsmöte 2020, för de som intresserade av suppleant eller styrelseposter.

…………………………………………………………………………………

Mötet kommer hållas fredagen den 6 mars mellan kl 19.00 – 20.00 i föreningslokalen på Kvarnvägen 5b.

Intresserade får gärna föranmäla sig till Kamoos Motazed kivani på telefonnummer: 0704930268, eller mail: kamoskivani@gmail.com.

Det går även bra att kontakta Kamoos vid tidigare tillfälle.

Med vänliga hälsningar,

Valberedningansvarig

Kamoos Motazed Kivani

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Valberedningen välkomnar till förberedelse inför Årsmöte 2020, för de som intresserade av suppleant eller styrelseposter.