Information om TV4-kanalerna och C More

Avtalet mellan Com Hem och TV4:s ägare Telia, som reglerar TV4-kanalerna och C More har upphört att gälla och därför har Com Hem ersatt dessa kanaler med annat utbud tillsvidare.

Com Hems högsta prioritet är givetvis fortsatt att nå en överenskommelse med Telia så snart som möjligt.

Det är Com Hem som sköter förhandlingarna med Telia, och inget som vi fastighetsägare i nuläget kan påverka. Vi inväntar en överenskommelse mellan Com Hem och Telia.

För dig som köpt individuella digital-tv-abonnemang kommer ni få mejl och sms angående ersättningskanaler eller annan kompensation.

Följ de senaste uppdateringarna om förhandlingen på www.comhem.se/aktuellt

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Information om TV4-kanalerna och C More

Info om hissarna

Under vecka 48 kommer ManKan Hiss till föreningen för att gå igenom samtliga hissar. Hissarna kommer uppdragderas i form av utbyte av komponenter och genomgång av programvaran. Detta kan innebära att vissa hissar kommer att stå still i några timmar under dagarna. Om hissen kommer vara ur drift längre än så, kommer ManKan att avisera om detta.

Detta arbete kan komma att påverka några av er, men vi utför detta för att slippa de driftstopp vi länge brottats med i föreningen och ber därför om ert tålamod.

Styrelsen

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Info om hissarna

Ordförande har ordet

Hej!

Den nya styrelsen har nu haft sitt tredje styrelsemöte och vi bjöd in medlemmarna som ville träffa oss innan mötet. Det var en bra uppslutning och jag vill uppmuntra fler att komma nästa gång, 12/12 kl 19:00 i föreningslokalen – välkomna!

I närtid kommer vi genomföra en OVK (obligatorisk ventilationskontroll), detta kommer påverka er beoende då mätningar kommer att genomföras i era bostäder och ni måste då släppa in entrepenören för detta. Mer info kommer.

Styrelsen har beslutat att ta bort det genemsamma brf-tillägget vilket kommer innebära att alla boenden måste lägga till detta tillägg på era enskilda hemförsäkringar (gäller inte våra hyresgäster). Detta är av största vikt att alla gör då vi från 1/4 2020 inte längre kommer ha ett kollektivt tillägg. Information om detta kommer aviseras i era brevlådor.

Föreningen har nu ett nytt städbolag som började hos oss i måndags. Jag hoppas ni ska trivas med det nya bolaget men har ni synpunkter får ni gärna maila dom till info@brfkorpkulla1.se.

Slutligen vill jag informera att vi inte kommer beställa in någon container innan årsskiftet och jag vill också ber er alla att knyta ihop era soppåsar noggrant innan ni slänger ner dessa i sopnedkastet.

Glöm inte att släcka era levande ljus innan ni går hemifrån.

Må bäst!

Jennyfer

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Ordförande har ordet

Efterlysning – husvärd

En av de viktigaste funktionerna i föreningen är rollen som husvärd.

Nu är föreningen i behov av förstärkning och söker dig som har lite tid att lägga på vårt gemensamma boende. Du kanske har dragit dig tillbaka från det ordinarie arbetslivet men vill ha någonting att aktivera dig med? Du kanske studerar men har några timmar till övers?

Idag har vi två fantastiska husvärdar och vill stärka upp teamet med en till. Husvärdens roll innebär ronderingar, ta emot felanmälan och åtgärdsarbete. Du ska vara en positiv problemlösare och social.

Känner du dig manad att hjälpa till, eller mera nyfiken på vad det innebär att vara husvärd, tveka då inte att skicka ett mail till info@brfkorpkulla1.se och berätta vem du är och vart du bor, så kontaktar vi er.

Vänligen
Styrelsen

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Efterlysning – husvärd