Hårdare krav på städning i tvättstugorna

Vi har i styrelsen fått in flertalet klagomål på att tvättstugorna ofta lämnas ostädade och stökiga. Rättigheten att få använda våra gemensamma utrymmen kommer villkorad med ett ansvar att hålla det rent och snyggt för nästa brukare. För att få bukt med problemet kommer vi nu börja med att tillfälligt stänga av tillträdet till tvättstugorna för dem som inte sköter sig. Det är därför viktigt att alla ser till att lämna tvättstugan ren och prydlig, oavsett hur den sett ut när ert pass börjat.

Ifall att tvättstugan är ostädad när ni kommer till ert pass uppmanar vi er därför att ta en bild och skicka denna till husvärdarna på korpkullahusvard@gmail.com
För att undvika att ni i sin tur blir anmälda av nästa brukare är det förstås viktigt att ni städar när ert pass är över ändå.

/Styrelsen

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Hårdare krav på städning i tvättstugorna

Cyklar och Barnvagnar i trapphusen

Vänligen se till att hålla trapphusen fria från cyklar och barnvagnar – dessa får inte stå där. Styrelsen har som ansvar att trapphusen skall hållas fritt från dessa och har också som uppgift att plocka bort de cyklar och barnvagnar som är kvar.

/Styrelsen

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Cyklar och Barnvagnar i trapphusen

Bilar på gångvägar och utanför portar!

Nu under hösten parkeras det bilar överallt nära portarna och utanför garage samt på gångvägar, detta kommer att noteras samt påläggas den boende som tillåter detta. Försök att se till så att bilar står där de skall stå, snart är våra gårdar klara och hoppas våra gräsmattor slipper bli sönderkörda.

/Mille Parkeringsansvarig.

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Bilar på gångvägar och utanför portar!

Belysning innergårdar med stolpar!

Vi har nu börjat få igång alla utomhuslampor på gårdar och fått nya belysningsarmaturer på stolpar att lysa, vi byter ut lampor och monterar nya vartefter på tvättstugor och portar. Belysning arkadgången Centralvägen på stolpar lyser nu utanför butiker. Nya lysrörsarmaturer är på väg för montage i stora garaget och punkthusens garage. Trapphusen och gångar i källarna kompletteras i hela Korpkulla under vintern.

// Leaugit Förvaltning AB

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Belysning innergårdar med stolpar!