Ordförande har ordet

Äntligen har vi genomfört en välbehövlig garagestädning och vilken skillnad det blev! Vi kommer framöver planera in två garagestädningar årligen för att hålla denna standard i garagen.

Nu går vi mot mörkare tider och styrelsen arbetar med att förbättra belysningen i vårt område för en ökad trygghet. Just tryggheten är väldigt viktigt och jag vill därför uppmana alla att INTE släppa in obehöriga i våra hus.

Vi tar nu ett omtag om våra porttelefoner och ni som vill ha era telefoner kopplade får gärna maila in till info@brfkorpkulla1.se. Bra att känna till är att vi bytt telefonnr till våra porttelefoner och dom nya numren kommer snart finnas tillgängliga på hemsidan (dvs numret som ringer dig när någon ringer från porttelefonen).

Årets sista medlemsmöte närmar sig och ni som vill träffa styrelsen är välkomna 1 december kl 18:30-19:00 till föreningslokalen på Kvarnvägen 5B.

Ta hand om er, varandra och vår fastighet.
Jennyfer

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Ordförande har ordet

Ordförande har ordet

Som ni alla fått information om har föreningen nu tecknat avtal med SVEFAB gällande skötsel och drift av våra fastigheter. Senaste året har styrelsen skött allting själva tillsammans med husvärdarna – det var inte en hållbar situation i längden. Vi hoppas givetvis att ni ska få den hjälp och service som ni behöver och vi vill självklart ha feedback från er.

Passar på att påminna om nästa medlemsträff där ni har möjlighet att träffa några av oss i styrelsen. Vi träffas som vanligt i föreningslokalen, tisdag 3 november kl. 18:30-19:00. Välkommna!

Bokhelg: Helgen 7 – 8 november kl. 11-15 är boende i föreningen välkomna till föreningslokalen. Det finns massor av böcker som skänkes bort – böckerna är i väldigt bra skick, en del är helt nya. Kanske kan vara trevligt tidsfördriv i dessa corona-tider. Snart kommer julen och ni kanske kan hitta några bra klapptips.
Pga corona så måste alla hålla avstånd och hjälpas åt så att det inte är för många i lokalen samtidigt.

Styrelsen planerar nu budgeten för nästkommande år, där vi också ser över vilket underhåll vi ska genomföra utifrån underhållsplanen.

Höstiga hälsningar,
Jennyfer

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Ordförande har ordet

Garagestädning vecka 46 av samtliga garage i föreningen

Äntligen kommer samtliga garage att städas.

Det är av yttersta vikt att samtliga parkeringsplatser är tomma under tiden för städning. Alla dörrar till samtliga burar måste vara olåsta så städningen kan ske på att så bra sätt som möjligt.

Vänligen ta bort allt ni har på er parkeringsplats och såklart även flytta bort bilen.

Städningen kommer ske under två dagar under tiderna nedan.

2020-11-11 Onsdag

– 08:00-09:15 Kvarnvägen 7 (punkthus)

– 09:15-11:00 Kvarnvägen 9 (punkthus)

– 11:45-13:00 Kvarnvägen 11 (punkthus)

– 13:00-14:15 Industrivägen 28 (punkthus)

– 14:15-16:00 Industrivägen 26 (punkthus)

2020-11-12 Torsdag

– 08:00-09:15 Industrivägen 24 (punkthus)

– 09:15-16:00 Industrivägen 22 (stora garaget)

Observera att varken föreningen eller bolaget som utför städningen kan ta något ansvar för egendom som lämnas i garaget under denna tid.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Garagestädning vecka 46 av samtliga garage i föreningen

Fastighetsskötsel

Styrelsen har valt att teckna ett avtal gällande fastighetsskötsel och jour med SVEFAB. I era trapphus har det kommit upp info om vart ni ska vända er om ni vill felanmäla något eller vid akuta ärenden, ringa jouren.

Även här på hemsidan under fliken ”Felanmälan” hittar ni den informationen.

Ett informationsblad ska delas ut till samtliga i föreningen – klicka här för att läsa.

Givetvis kommer Lena och Åsa vara kvar som husvärdar, men all felanmälan ska nu till SVEFAB.

Senaste året har vi inte haft någon leverantör för detta och styrelsen tillsammans med husvärdarna har gjort så gott vi kunnat. I en sån stor förening som vi är har detta dock inte vart optimalt. Nu med SVEFAB hoppas vi att ni kommer få den hjälp och service som ni ska ha, samtidigt som det finns någon som regelbundet ser om underhållet på vår fastighet.

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Fastighetsskötsel