Cyklar och Barnvagnar i trapphusen

Vänligen se till att hålla trapphusen fria från cyklar och barnvagnar – dessa får inte stå där. Styrelsen har som ansvar att trapphusen skall hållas fritt från dessa och har också som uppgift att plocka bort de cyklar och barnvagnar som är kvar.

/Styrelsen

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Cyklar och Barnvagnar i trapphusen

Bilar på gångvägar och utanför portar!

Nu under hösten parkeras det bilar överallt nära portarna och utanför garage samt på gångvägar, detta kommer att noteras samt påläggas den boende som tillåter detta. Försök att se till så att bilar står där de skall stå, snart är våra gårdar klara och hoppas våra gräsmattor slipper bli sönderkörda.

/Mille Parkeringsansvarig.

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Bilar på gångvägar och utanför portar!

Belysning innergårdar med stolpar!

Vi har nu börjat få igång alla utomhuslampor på gårdar och fått nya belysningsarmaturer på stolpar att lysa, vi byter ut lampor och monterar nya vartefter på tvättstugor och portar. Belysning arkadgången Centralvägen på stolpar lyser nu utanför butiker. Nya lysrörsarmaturer är på väg för montage i stora garaget och punkthusens garage. Trapphusen och gångar i källarna kompletteras i hela Korpkulla under vintern.

// Leaugit Förvaltning AB

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Belysning innergårdar med stolpar!

Information från Styrelsen

HVB-hemmet
Hyreskontraktet med HVB-hemmet i gamla äldreboendet är uppsagt från sista juli.
Styrelsen beslutar att ge förvaltaren uppdraget att ansöka om tillstånd för att bygga om f.d. HVB boendets lokaler till små bostadsrätter som vi kommer sälja.

Bredband
Vi har beslutat att förlänga avtalet med Bredbandsbolaget om internetuppkoppling för 3 år. Vi får ny router och högre hastighet med 250/100 Mbit/s. – till samma avgift som tidigare.

Garage
Nu finns det 3st tomma garage för omedelbar uthyrning. Dessa garage skall gå till boende som INTE har något garage!
Vid frågor angående dem så kontakta Mille på 070-4876060.

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Information från Styrelsen