Information från Styrelsen

HVB-hemmet
Hyreskontraktet med HVB-hemmet i gamla äldreboendet är uppsagt från sista juli.
Styrelsen beslutar att ge förvaltaren uppdraget att ansöka om tillstånd för att bygga om f.d. HVB boendets lokaler till små bostadsrätter som vi kommer sälja.

Bredband
Vi har beslutat att förlänga avtalet med Bredbandsbolaget om internetuppkoppling för 3 år. Vi får ny router och högre hastighet med 250/100 Mbit/s. – till samma avgift som tidigare.

Garage
Nu finns det 3st tomma garage för omedelbar uthyrning. Dessa garage skall gå till boende som INTE har något garage!
Vid frågor angående dem så kontakta Mille på 070-4876060.

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Information från Styrelsen

2015-05-11 Markarbeten innergårdarna ( under sommaren )

Som Ni alla vet så pågår markarbeten runt de 6 stycken punkthusen på den stora gården, vi vet att informationen om detta arbete är inte så bra och hoppas framöver bli bättre med uppdateringar om löpande händelser gällande just arbeten inom föreningen.

Arbetet pågår för fullt och tidsplanen hålls, lite stökigt är det och mycket störande ljud från maskinerna. Som det ser ut nu under Maj så arbeten redan påbörjats framför portar på innergårdarna och sten, buskar med asfalt tas bort vart efter. Arbetet kommer pågå under Maj och Juni sen när detta är klart kommer ny asfalt läggas, återfyllnad utsidorna börjar färdigställas och gräs kommer planteras samt mindre delar beklädas med plattor igen.

När det gäller utformningen av själva innergårdens yta/ lekplats vill jag återkomma med detta tills styrelsen bestämt allt om hur det skall se ut, det mesta är nog redan bestämt så vi avvaktar lite om det.

Träd som är markerade kommer inte tas bort, vi var lite ivriga att märka upp trän på förslag som eventuellt skulle borttagas och det skapade lite frågor om detta. Sen när det gäller småträd och buskar dom måste vi ta bort för att komma åt alla rör och ledningar som med åren blivit dåliga. på många ytor där plattor låg planteras gräs till att börja med sen får ni i föreningen sen bestämma hur det kan utformas i framtiden.

Alla cyklar med cykelställ har flyttats till den lilla innergården mot Centralvägen, vi hoppas fortfarande att Ni själva kan hämta cyklarna därifrån, föreningen kan inte ansvara ifall cyklarna blir stulna.

//Stefan Wiss 070-2394551, Leaugit Förvaltning AB

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för 2015-05-11 Markarbeten innergårdarna ( under sommaren )

Några ord om styrelsens arbete

Ibland har vi behov av att besöka en hyresgäst. Det kan vara för att kontrollera ett arbete som rör våra gemensamma anläggningar eller något annat. I dessa fall kommer vi aldrig ensam. Vi kommer alltid två och två när vi utför uppdrag som representanter för föreningen styrelse.

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Några ord om styrelsens arbete

Årsstämma 2016

Vi har bokat tid för årsstämma. Den kommer att äga rum 20 April 2016.

Det är viktigt med bra medarbetare i styrelsen och det är alla medlemmars ansvar. Som förberedelse inför årsstämman håller valberedningen ett möte 29 Mars.
Läs mera här..

Publicerat i Aktuellt | Kommentarer inaktiverade för Årsstämma 2016