Nya porttelefoner

Våra porttelefoner har krånglat en del på sista tiden. Apparaterna har funnits i husen sedan de byggdes och elektroniken fungerar inte så bra längre. Styrelsen har därför beslutat att installera nya system i de hus där vi har problem. Vi har nu bytt på Kvarnvägen 7 och 9 samt Industrivägen 24 och 28. Där finns ju två ingångar till husen men vi har valt att bara installerat porttelefon på gårdssidan. På den andra sidan har satts upp ett anslag med texten ”Porttelefon endast på husets motsatta sida”. Därigenom sparar vi c:a 16 000 kr per hus. Vi hoppas att detta inte skall vara alltför stor olägenhet för våra besökare. Att vi valt gårdssidan beror på att där kommer man in direkt till hissen utan att gå i trappor.

I slutet av nov. kommer byte att ske även på Centralvägen 3B och 5, samt Kvarnvägen 1, 3 och 5. På Industrivägen 26 och Kvarnvägen 11 fungerar fortfarande det gamla systemet, så det får vara kvar tills vidare.

Det nya systemet kan också hantera mobilnummer, så även du som inte har fast telefon kan använda systemet. Skicka ett mail till karl.rydling@comhem.se eller SMS:a till 0702-36 67 86 och meddela namn, lägenhetsnr. (OBS det nummer som finns vid ditt namn på porttavlan utanför entrén) och telefonnummer.

Rulla till toppen