Tvättstugor

Föreningen tillhandahåller 4 st gemensamma tvättstugor som kan bokas både digitalt och manuellt.

  • Ett tvättpass är 3 timmar
  • Du kan boka två tvättpass per gång d.v.s. 6 timmar
  • Du kan boka maximalt 8 tvättpass per kalendermånad d.v.s. 24 timmar

För digital bokning, klicka på denna länk. Som namn anger du ditt fullständiga lägenhetsnummer, t ex 3105-0164. Lösenordet är en kod som är unik för varje lägenhet och som har delats ut i brevlådorna. Saknar du ditt lösenord kan du få det genom att kontakta husvärd. Det är möjligt att byta lösenord på bokningssidan.

För manuell bokning, följ denna manual.

På de platser där det finns två tvättstugor i samma byggnad benämns de höger respektive vänster. Maskinerna går enbart att använda när tvättstugan är bokad. Det är viktigt att du passar tiden för tvättpassets slut, kommer du för sent har du inte längre åtkomst till tvättstugan. Om passet efter dig är bokat behöver du kontakta den personen och be om att få hämta din tvätt.

Vi har ett gemensamt ansvar för våra tvättstugor och det är viktigt att lämna dem i gott skick. Detta innebär att respektera tvättider, tömma torktumlarfiltret och skölja ur tvättmedelsfacken efter användning, torka av ytor och golv m.m. Är tvättstugan ostädad när du kommer till ditt pass får ni gärna ta en bild och skicka den till info@brfkorpkulla1.se. För att själv undvika eventuella påföljder är det viktigt att du ändå städar när ditt pass är över.

Rulla till toppen