Hårdare krav på städning i tvättstugorna

Vi har i styrelsen fått in flertalet klagomål på att tvättstugorna ofta lämnas ostädade och stökiga. Rättigheten att få använda våra gemensamma utrymmen kommer villkorad med ett ansvar att hålla det rent och snyggt för nästa brukare. För att få bukt med problemet kommer vi nu börja med att tillfälligt stänga av tillträdet till tvättstugorna för dem som inte sköter sig. Det är därför viktigt att alla ser till att lämna tvättstugan ren och prydlig, oavsett hur den sett ut när ert pass börjat.

Ifall att tvättstugan är ostädad när ni kommer till ert pass uppmanar vi er därför att ta en bild och skicka denna till husvärdarna på korpkullahusvard@gmail.com
För att undvika att ni i sin tur blir anmälda av nästa brukare är det förstås viktigt att ni städar när ert pass är över ändå.

/Styrelsen

Rulla till toppen