Valberedning inför Årsmöte 2018

Valberedningen välkomnar till förberedelse inför Årsmöte 2018, vi söker er som är intresserade av att vara med och leda arbetet i BRF Korpkulla1 som styrelsesuppleant, styrelseledamot eller Valberedningen.
…………………………………………………………………………………
Mötet kommer hållas måndagen den 12 mars mellan kl 19.00 – 20.00
Plats: föreningslokalen på Kvarnvägen 5b.

Intresserade får gärna föranmäla sig till Kamoos Motazed kivani på telefonnummer: 0704930268, eller mail: kamoskivani@gmail.com.

Det går även bra att skicka ett email till kamoskivani@gmail.com Eller lägga ett brev i föreningens brevlåda på Kvarnvägen 5b (märk kuvertet eller mailet med ”VALBEREDNINGEN”) Berätta hur du eller den du nominerar kan bidra till arbetet, glöm inte att ange namn och kontaktuppgifter.

Med vänliga hälsningar,
Kamoos Motazed Kivani

Rulla till toppen