Ordförande har ordet

Hej alla medlemmar!

Nu har det gått tre veckor sedan den nya styrelsen blev invald av er på den extra stämma vi hade i början av september. Protokoll från stämman bör alla fått i sina brevlådor, samt att det ligger här på hemsidan under ”intern information”.

Styrelsen har en ambition att hela tiden informera er om vårt pågående arbete och detta kommer ske främst här på hemsidan. Om ni har några frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av er på info@brfkorpkulla1.se. Vill ni träffa oss finns vi även på plats i föreningslokalen den 10/10 kl 19:00-19:30.

Just nu arbetar vi med att verkställa de beslut som tidigare tagits, bl a kommer vi under oktober lägga ut två av våra bostäder till försäljning. Tillsammans med vårt försäkringsbolag ska vi också iordningställa efter den vattenledningsskada vi haft i höghuset på Centralvägen 5. Vi planerar även för att träffa alla våra lokalhyresgäster för att skapa en bättre relation till dom. Parallellt försöker vi så snabbt som möjligt få en övergripande blick på vad som varit och framförallt sätta en plan framåt.

Vi får inte glömma att vi måste arbeta tillsammans för föreningens bästa, ingen kan göra allt – men alla kan göra något!

Må bäst!

Jennyfer

Rulla till toppen