Ordförande har ordet

Just nu pågår en sammanställning från den OVK som genomförts. Inget av våra hus som blivit godkänt tyvärr och information kommer gå ut till de bostadsinnehavare där en åtgärd måste genomföras för att det ska bli godkänt. Nästa steg kommer vara att genomföra en kanalrensning.

Vi har nu mottagit den underhållsplan vi beställt och den finns under ”intern information”. Där kan ni läsa om de åtgärder som vår fastighet behöver. Däremot kan det vara så att vi i styrelsen bedömer att vissa saker går att skjuta på och/eller vissa saker är mer akuta än vad som står och måste åtgärdas omgående.

Vi ser över belysningen runtom våra hus och har nu bytt ut entrébelysningen på Kvarnvägen 11. Utbyte på de övriga fem punkthusen är också beställt. Detta är första steget i vårt arbete mot en ökad trygghet i vår förening.

Snart är våren här och då är det dags för årets viktigaste event – årsstämma! I år kommer den att hållas 16 april i Messingen.
Kallelse kommer.

Jag vill påminna alla om bostadsrättstillägget – från 1 april ska alla bostadsrättsinnehavare ha tecknat detta tillägg enskilt.

Nästa medlemsträff är tisdag 3/3 kl 18:30-19:00 och kommer vara den sista träffen innan vår årsstämma i april.

Må bäst!
Jennyfer

Rulla till toppen