ORDFÖRANDE HAR ORDET

Så är vi redan framme i den sista sommarmånaden, tiden bara försvinner i väg.

Om läget inte försämras gällande pandemin, så kommer vi att starta med medlemsträffarna från och med 12 oktober, och sedan fortsätta vi med dessa träffar den 2:a tisdagen i varje månad. Vi kommer som vanligt att vara en eller flera från styrelsen närvarande för att svara på frågor eller bara prata rent allmänt om våra fastigheter.

Nu har vi kommit överens med Attunda Sot & Vent AB om att påbörja uppföljningen av vår OVK sista veckan i september, mer information kommer. De kommer att starta med att göra rent ventilationsaggregaten och frånluftskanalerna för att sedan se vart vi behöver göra eventuella injusteringar, då är det extra viktigt att samtliga lägenheter är tillgängliga.

Ni som tidigare har fått meddelande om att ni har brister som ni själva skall åtgärda, har ni inte gjort det ännu så är det dags att göra det nu. Behöver ni hjälp finns alltid möjligheten att kontakta vår Tekniska förvaltare, SVEFAB.

Glöm inte att hålla ett vakande öga på vår hemsida, där finns det alltid mer och utförlig information.

Ta väl hand om er, varandra och våra fastigheter!

Björn

Rulla till toppen