ORDFÖRANDE HAR ORDET


Postat den 24 september, 2021

Och så har redan höstdagjämningen passerat och mörkret görs sitt intrång. Nu är det mysigt med levande ljus, men sätt gärna upp en minneslapp på ytterdörren om att släcka ljusen innan ni går hemifrån.


Tyvärr så måste vi återigen omnämna soporna. Både vi och kommunens
renhållningsarbetare ber alla att vara så vänliga och knyta soppåsen innan ni slänger den, det ställer till stora sanitära problem när påsen inte är knuten eller när man slänger lösa sopor utan att använda påse.


Vi vet att många av oss har haft eller har stora problem med sitt internet sedan en tid tillbaka, och vi är i samtal med Bahnhof både när det gäller kompensation och eventuell förtidauppsägning av avtalet. För att underlätta i vår diskussion med Bahnhof har vi skapat en e-postadress (bahnhofkorpkulla1@gmail.com), dit vi alla kan skicka en beskrivning på de problem vi har gällande internet, ju tydligare desto bättre. Man kommer inte att få ett svar på det brevet, men breven kommer att sammanställas och skickas vidare av styrelsen till rätt instans på Bahnhof. Vi måste fortfarande göra vår felanmälan till Bahnhof som vanligt, mejlen är endast till för att hjälpa oss i våra samtal med Bahnhof.


Styrelsen har beslutat att skjuta ytterligare på våra medlemsträffar, både med anledning av osäkerheten gällande pandemin, oavsett att myndigheten i dagsläget avser att ta bort inskränkningarna från slutet av september, samt av att vi just nu är inne i en intensiv arbetsperiod. Men ni når oss enkelt via mejl, och vi har som ambition att besvara dom inom 1–2 dagar.


Värmen i våra fastigheter var, som många upptäckte, inte i gång förrän måndagen den 20 september, och detta berodde på en trasig givare i undercentralen.


Vi har problem med många av våra hissar, de har och kommer att kosta oss mycket pengar.
Vi är i dialog med S:t Eriks Hiss om hur vi bäst skall lösa detta, under tiden kommer jouren endast att rycka ut kvällar och helger när någon sitter fast i en hiss, övriga fel kommer att åtgärdas närmsta arbetsdag.


Glöm inte att hålla ett vakande öga på vår hemsida, där finns det alltid mer och utförlig
information.

Ta väl hand om er, varandra och våra fastigheter!
Björn

Rulla till toppen