Kontaktuppgifter & förtydligande ang byte av elmätare

Hej alla!

Vi vill uppmana er alla, bostadsrättsinnehavare såväl som hyresgäster, att logga in på Simpleko och kontrollera att era kontaktuppgifter där är aktuella. Vi har sett att många saknar kontaktuppgifter helt. Aktuell kontaktinfo är viktigt för snabb kontakt t ex vid tråkigheter som inbrott eller brand.

Följ denna länk till Simpleko, logga in med ditt Bank-ID eller lösenord. Du ändrar kontaktuppgifter genom att klicka på ”inställningar” under ditt namn i menyn.

Vi vill även passa på att förtydliga den information som gått ut från E-on gällande byte av elmätare under v. 10. Hos oss sitter det inte några elmätare i lägenheterna, ni som boende behöver därför inte vara hemma eller förbereda någonting inför bytet. Bytet sker i våra elcentraler i källarplan eller trapphus. Det kan vara bra att känna till att strömmen kan brytas under ca 30 minuter i respektive lägenhet under veckan.

Hälsningar
Styrelsen

Rulla till toppen