Nyhetsbrev våren 2024

Våren gjorde en långsam entré i år, men nu kan man med säkerhet säga att den är här. Här kommer soliga hälsningar från styrelsen och en uppdatering kring vad som är på gång i föreningen:

Arbetet för att kunna hålla vår årsstämma för 2023 under våren/sommaren är i full gång. Nu inför årsstämman är det en utmärkt tidpunkt att fundera på vad just du kan bidra med i vår förening! En del av de nuvarande styrelsemedlemmarna flyttar från föreningen och kommer kliva av sina poster, förstärkning behövs särskilt kring fastighetsfrågor men allt intresse är välkommet. I styrelsen är vi ett trevligt och engagerat gäng som kommer välkomna och introducera dig till styrelseuppdraget. Det är även dags för nya krafter att ta vid inom valberedningen, då Karl och Dragana önskar lämna över posterna efter flera år. Anmäl ditt intresse till valberedningen – karl.rydling@gmail.com / gaga66@hotmail.com

Om du inte har tid för styrelsearbete men ändå vill engagera dig i föreningen, och kanske dessutom har ett intresse för trädgårdsarbete, finns möjlighet att anmäla dig till föreningens trädgårdsgrupp! Tanken är att gruppen gemensamt gör en insats för våra utemiljöer, ett utmärkt tillfälle att få kratta, plantera och knyta nya kontakter. Anmäl ditt intresse per mail: info@brfkorpkulla1.se   

Medförde solljuset en önskan om ett nystädat hem även hos dig? Föreningens städbolag Städpulsen har just nu ett förmånligt erbjudande till alla våra boende med 10 % rabatt på hemstädning. Du bokar på www.stadpulsen.se, anger rabattkoden ”boendeförmån” och skriver BRF Korpkulla 1 i meddelanderutan.

På tal om städning är det i slutet av maj dags för vårens sopning av våra garage. Tider och datum kommer som vanligt sättas upp i alla hus, kom ihåg att tömma din parkeringsplats och flytta bort bilen när det är dags för städningen.

Det är fint att se den goda stämningen och hjälpsamheten i föreningens facebookgrupp. Gruppen har nu varit igång i ett år och många har hittat dit, vill även du gå med? Sök på ”Boende i Brf Korpkulla 1” på Facebook!

Hälsningar
Styrelsen

Rulla till toppen