Stängning av tvättstuga 22 Januari

Som tidigare meddelats kommer tvättstugan vid Industrivägen 26-28 att stängas. Datum är nu fastställt till den 22 januari. Ni som använder denna tvättstuga måste före detta datum flytta era bokningscylindrar till valfri tvättstuga vid Kvarnvägen 9 – 11 eller Industrivägen 24. Era befintliga tvättstugenycklar passar nu även i dessa. Denna förändring berör i första hand boende på industrivägen 26 – 28, men samtliga boende på Kvarnvägen 9 – 11 och Industrivägen 24 – 28 har numera möjlighet att fritt välja mellan de två tvättstugor som finns vid Kvarnvägen 9 – 11 eller den vid Industrivägen 24. Man tar helt enkelt den tvättstuga där man kan boka en passande tid.

Den stängda tvättstugan kommer till en början att användas som arbetarbod för personal som kommer att utföra en välbehövlig renovering av fasaden mot Centralvägen. Detta arbete kommer att påbörjas så snart som möjligt.

Rulla till toppen