Ordförande har ordet

Nu börjar 2019 glida mot sitt slut och vi i styrelsen vill först och främst önska er alla God Jul och Gott Nytt År!

Styrelsen hade årets sista sammanträde och ni var många som kom och träffade oss – det glädjer mig! Vi känner att den utsatta tiden inte riktigt räckt till och kommer därför hitta en ny dag/tid för dessa träffar.

Just nu pågår ett filterbyte i vårt ventilationssystem inför den utannonserade OVK’n som kommer genomföras i januari.

Vi har även gått ut med information i alla brevlådor om parkeringskön och alla ni som vill ställa er i kö, eller har stått i kö mailar era uppgifter till info@brfkorpkulla1.se. Jag passar ännu en gång på att påtala om brandfarliga varor – dessa får INTE förvaras i vårt garage. I slutet av januari kommer vi göra en inventering i samtliga garage och den som förvarar brandfarliga varor riskerar att bli av med sin parkeringsplats.

Jag vill uppmana alla att besöka vår hemsida då det kommer upp viktig information med jämna mellanrum.

Vill ta tillfället i akt och rikta en stor eloge till mina styrelsekollegor som dagligen kämpar och lägger både tid och energi för att vår förening ska fungera på allra bästa sätt. Det finns även två personer som vi aldrig skulle klarat oss utan, och det är våra husvärar Lena och Åsa – ni är verkligen våra dagliga hjältar – TACK för allt ni gör!

Jennyfer

Rulla till toppen