Skadegörelse

Idag kom det till styrelsens kännedom om att toaletten inne i tvättstugan på Kvarnvägen 5B (innergården) har blivit utsatt för sabotage. Detta har medfört att det läcker in vatten i det underliggande garaget (stora garaget, Industrivägen 22).

Tvättstugan är nu avstängd i väntan på återställande och en polisanmälan har gjorts. Tyvärr innebär detta att ni som tvättar i denna tvättstuga blir drabbade men vi arbetar aktivt med att kunna öppna upp så snart som möjligt.

Att det förekommer sabotage och skadegörelse i vår förening händer tyvärr mer ofta än önskat och till viss del orsakats det av boende i föreningen.

Vi alla har en skyldighet att ta hand om vår fastighet då vi alla äger fastigheten tillsammans. Upptäcker ni en skada så ska detta rapporteras utan dröjsmål till styrelsen och är det något som ni själva kan lösa – gör det!

Detta är ett exempel på åtgärder som kostar föreningen onödiga pengar och som tidigare påtalats, bekostas med de intäkter som inkommer i form av avgifter/hyror. Kan vi inte täcka våra kostnader med våra intäkter måste avgifterna/hyrorna att höjas.

Styrelsen

Rulla till toppen