Ordförande har ordet

Hoppas det nya året har börjat bra för alla!

Vi i styrelsen har haft vårt första sammanträde för året och jag tänkte att jag uppdaterar er lite om vad som händer just nu.

Som alla vet pågår just nu arbetet med OVKn och det är jätteviktigt att alla ger tillgång till sina bostäder i samband med detta. När denna är klar kommer vi sen genomföra vår energideklaration. En underhållsbesiktning är även inbokad för att föreningen ska ha en långsiktig underhållsplan (som kommer vara tillgänlig för alla medlemmar).

Vi har även beslutat att ändra dag och tid för våra medlemsträffar. Vill därför välkomna er alla onsdag den 5 februari kl 18:30-19:00. Vi ses i föreningenslokalen på Kvarnvägen 5B. OBS! Ny dag tisdag 4 februari.

Tvättstugan på Kvarnvägen 5A är fortfarande avstängd på obestämd tid. Vi hoppas på att få hit någon i veckan som kan ge oss en kalkyl på vad återställandet kommer att kosta föreningen. Jag vet att det är många som blivit drabbade av detta, ni får gärna maila till info@brfkorpkulla1.se.

Jag, du och alla dina grannar äger hela vår förening TILLSAMMANS. Det som drabbar mig, drabbar även dig och din granne. Vilket innebär att jag, du och dina grannar bär lika mycket ansvar över att saker och ting ska fungera och inte förstöras, att vi är vaksamma om något är fel och hjälper till att förhindra skador.
Klarar vi inte av detta så innebär det högre kostnader för föreningen som i slutändan kommer bekostas av mig, dig och dina grannar i form av högre avgifter.

Info om parkeringskön kommer inom kort.

Må bäst!
Jennyfer

Rulla till toppen