Kö för parkering

Onsdag 15 januari var den sista dagen att meddela om man har stått i kö för en parkeringsplats, eller om man är intresserad av att ställa sig. Alla som mailat in ska ha fått ett svar, och är det så att du vet med dig att du har mailat men inte fått något svar – maila omgående. 

Sedan vi i nya styrelsen suttit har några av er mailat in och frågat om er köplats. Vi har inte haft någon insyn alls i parkeringskön och den dåvarande parkeringsansvariga lämnade tyvärr inte ut någon information till oss trots flertalet uppmaningar. Vi kunde därför inte svara er som undra och flera av er påtalade även att ni själva har försökt få tag på ansvarig, utan svar. 

Detta har därför härlett till att vi lämnade över parkeringsansvaret till Ove Berglund för att få rätsida på hur det egentligen stod till. I samband med överlämnandet fick vi ta del av en lista där många av er inte stod med, och personer som flyttat från föreningen stod med. Vi valde därför att upprätta en ny lista och denna lista baseras på inflyttningsdatumet. 

Det är självklart fritt fram att ställa sig i kö men nu hamnar man längst ner oavsett när man flyttat in. Vi har nu 16 personer som står i kö för en parkeringsplats, 8 personer som står  kö för ett byte samt 4 personer som står i kö för en andra bil. Kön för dom som inte har en plats kommer att prioriteras.

Hälsningar,
Styrelsen

Rulla till toppen