Ordförande har ordet

Jag hoppas att ni alla mår bra och tar väl hand om er i dessa tider. Styrelsens arbete har inte stannat till, vi arbetar dagligen med att främja medlemmarnas intressen genom att underhålla våra fastigheter och se till att vi följer vår budget. Rådande situation med covid-19 har även påverkat oss men vi försöker anpassa oss efter de rekommendationer som finns.

Årsstämman kommer nu att hållas onsdagen den 10 juni på Scandic hotell (bredvid ishallen). Kallelsen har idag delats ut till alla medlemmar tillsammans med en fullmakt för er som inte vill/kan delta, samt årsredovisningen. Hör av er till oss om ni har några funderingar.

Vill påminna om att det är viktigt att ni då och då rensar vattenlåsen i köket (under diskbänken) och i badrum (under handfaten och i golvbrunnen). Skulle ni drabbas av stopp i avloppet och det enbart är ett lokalt problem, alltså bara i er lägenhet, ligger ansvaret på er. Och en kostnad ni själva står för.

I garageentrén på Centralvägen 5 och i garaget har någon/några valt att ställa sitt skräp. Detta är väldigt tråkigt, så klart, och jag har flera gånger påpekat att det kostar föreningen pengar för bortforsling av dessa. Det är tyvärr inte kostnader som vi räknat med vilket gör att om budgeten spräcks pga. oförutsedda kostnader, så leder det till att avgif­ter höjs. Vi måste alla tänka på att vi bär ett ansvar. Det räcker tyvärr med att en person felar så drabbas alla i föreningen.

Samma sak gäller behållarna för sopor i garaget, man får inte slänga vad som helst där, dom är endast till för sopor från städning av era bilar. Om det slängs något annat, kommer inte städbolaget tömma behållarna vilket då in­ne­bär en extra­kostnad för föreningen att tömma.

Tvättstugan på innergården – Kvarnvägen 5a – är nu åter i bruk, ni har tillgång till den med er nyckel som tidigare.

Allt fler vill måla om på sina balkonger. Efter kontakt med Bygg- och miljökontoret, så har de meddelat att vi måste hålla oss till fasadens egen färg. För våra punkthus gäller således färgkod: S 0515-Y40R (NCS). För de övriga husen är det vit färg som gäller. Ett eget inlägg om detta kommer anslås på hemsidan.

Det var allt för denna gång, må väl!
Jennyfer

Rulla till toppen