Årsstämman 2020-06-10

Till årets stämma vill vi att samtliga medlemmar tänker på följande saker:

Kom inte om ni inte känner er helt frisk. Kom helst bara en från varje hushåll.

Om ni befinner er i en riskgrupp, utnyttja då möjligheten att göra er röst hörd genom ombud.

Vi vill passa på att tydliggöra att vi på årets stämma enbart kommer att behandla punkterna på Dagordningen som samtliga medlemmar har fått tagit del av. Detta för att ingen skall behöva känna att de kommer att ”missa” någon viktig information.

Senare i höst, då vi hoppas att läget har blivit bättre, kommer vi att hålla ett informationsmöte gällande bland annat pågående tvist och de arbeten som skall utföras i våra gemensamma fastigheter. Vid detta tillfälle kommer även föreningens advokater att medverka för att svara på frågor.

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Rulla till toppen