Stort tack!

Styrelsen vill tacka alla som deltog, och alla ni som valde att delta via fullmakt på årets stämma. Tack vare allas samförstånd så kunde vi genomföra årets stämma med bravur trots rådande situation.

Styrelsen kommer att konstitueras på tisdag 16/6 och därefter fortsätter vårt arbete i vanlig ordning.

I egenskap av tidigare ordförande vet jag att många hade funderingar kring den ”gula lappen” som delats ut inför årets stämma där jag hamnade i rampljuset. Jag valde att inte besvara de påståenden som stod då jag tar mitt uppdrag väldigt seriöst och anser att alla har rätt till att granska och bilda sig en egen uppfattning om mig och min insats i föreningen. Jag vill tro att ni, i och med ert förtroende om att jag får fortsätta mitt styrelseuppdrag, också bildat en egen uppfattning om det som stod på denna lapp. Men självklart svarar jag på frågor eller funderingar som ni har och det går bra att maila på info@brfkorpkulla1.se.

Jag vill belysa om hur viktigt det är att ni medlemmar också förstår att även fast ni valt en styrelse så slutar inte ert arbete där. Ni är en del av denna förening och tillsammans äger vi och ansvarar för våra fastigheter.

Önskar er alla en trevlig midsommar!

Jennyfer

Rulla till toppen