Ordförande har ordet

Nu närmar vi oss semestertider, jag hoppas att alla mår bra och kan njuta av lite ledigheter.

Protokollet från vår årsstämma finns nu under ”intern information” (lösenordet finns i informationstavlorna i trapphusen).

Jag vill ännu en gång påpeka att vi alla måste ta vårt ansvar och ta vara på vårt egna skräp. Det ställs möbler och annat skräp både i garaget och i källargångarna. Att föreningen ska ta hand om skräpet innebär en kostnad – som vi alla är med och betalar. Det är jättetråkigt att behöva betala för bortforsling av gamla garderober, när vi skulle kunna använda pengarna till att rusta upp i våra fastigheter. Samma sak gäller nedskräpningen som sker och hur vi oaktsamt spiller och kladdar i våra gemensamhets utrymmen. Hjälps vi åt att ta hand om våra hus så kommer det gynna oss alla.

Styrelsen kommer fortsätta sitt styrelsearbete utan uppehåll. Har ni några frågor eller funderingar så mailar ni oss på info@brfkorpkulla1.se.

Vi önskar er alla en fantastisk sommar!

Jennyfer

Rulla till toppen