Ordförande har ordet

Semestrarna är igång för många, vi i styrelsen fortsätter dock vårt arbete utan uppehåll.

Den 4 augusti är medlemmar/boende välkomna och träffa styrelsen. Vi ses i föreningslokalen kl 18:30-19:00. Tänk på att ni alla är en del av denna förening och nu ges ni möjligheten att ställa frågor kring vårt arbete.

Nu till en tråkig sak som jag tagit upp tidigare, men tydligen måste fortsätta tjata om; skräpet i stora garaget/källaren. Detta gäller främst Centralvägen 5 och 3B. Föreningen betalar extra för att ni som ställer ert skräp där inte orkar ta det vidare till en återvinningscentral. Det medför kostnader som vi inte räknat med i budgeten. Om våra oförutsedda kostnader blir högre så innebär detta på sikt att vi måste höja våra avgifter. Snälla, tänk på detta och om ni tycker det är värt att hela föreningen ska drabbas av att ni slänger ert skräp där ni inte ska.

Våra hus är nu energideklarerade och info kommer anslås i portarna. Vi kommer uppta arbetet med OVKn i höst och även genomföra stamspolningar i våra fastigheter, samt påbörja planering av nästkommande års underhåll.

Jag önskar er en fortsatt fin sommar och så hörs vi snart igen.

Jennyfer

Rulla till toppen