Ordförande har ordet

För några veckor sen fick vi i styrelsen äntligen möjlighet att träffa er medlemmar igen efter sommaruppehållet. Dessa möten är ett utmärkt tillfälle för oss i styrelsen att träffa er, och för er att träffa oss.

Nästa träff kommer att vara den 1 september kl 18:30-19:00 i föreningslokalen.

Varmt välkomna!

Styrelsen arbetar vidare med att säkerställa föreningens ekonomi framåt, och samtidigt se över underhållet som behöver genomföras. Vi försöker planera för varje krona men tyvärr kommer det emellanåt oförutsägbara kostnader som gör att budgeten för månaden inte håller. Därför måste jag fortsätta tjata om att alla måste ta hand om sina egna sopor, det är förbjudet att slänga annat än hushållssopor i sopnedkasten. Sopor som inte är hushållssopor ska varje enskild person själv ansvara för och forsla bort till en återvinningscentral.

Centrifugerna som vi har i våra tvättstugor börjar en efter en att ge vika. Styrelsen har beslutat att inte ersätta dessa, då våra tvättmaskiner centrifugerar väldigt bra och kostnaden för att köpa nya är för höga.

Sommaren börjar gå mot höst, och nytt för denna sommar var att Lövhagen Mark & Trädgård fick i uppdrag att sköta om vår grönska. Många av er har hört av er och berättat om hur nöjda ni varit med deras arbete, vilket är jätteroligt!

Däremot har det kommit till styrelsens kännedom att vi har råttor som florerar på våra gårdar. För att förhindra detta så måste vi uppmana alla att inte slänga matrester i soptunnorna på gårdarna. Och att absolut inte mata fåglarna!

Just nu pågår förhandlingar med förvaltningsbolag för att eventuellt anlita en fastighetsskötare till föreningen. Mer info om detta kommer.

Må gott!

Jennyfer

Rulla till toppen