Fastighetsskötsel

Styrelsen har valt att teckna ett avtal gällande fastighetsskötsel och jour med SVEFAB. I era trapphus har det kommit upp info om vart ni ska vända er om ni vill felanmäla något eller vid akuta ärenden, ringa jouren.

Även här på hemsidan under fliken ”Felanmälan” hittar ni den informationen.

Ett informationsblad ska delas ut till samtliga i föreningen – klicka här för att läsa.

Givetvis kommer Lena och Åsa vara kvar som husvärdar, men all felanmälan ska nu till SVEFAB.

Senaste året har vi inte haft någon leverantör för detta och styrelsen tillsammans med husvärdarna har gjort så gott vi kunnat. I en sån stor förening som vi är har detta dock inte vart optimalt. Nu med SVEFAB hoppas vi att ni kommer få den hjälp och service som ni ska ha, samtidigt som det finns någon som regelbundet ser om underhållet på vår fastighet.

Rulla till toppen