Ordförande har ordet

Som ni alla fått information om har föreningen nu tecknat avtal med SVEFAB gällande skötsel och drift av våra fastigheter. Senaste året har styrelsen skött allting själva tillsammans med husvärdarna – det var inte en hållbar situation i längden. Vi hoppas givetvis att ni ska få den hjälp och service som ni behöver och vi vill självklart ha feedback från er.

Passar på att påminna om nästa medlemsträff där ni har möjlighet att träffa några av oss i styrelsen. Vi träffas som vanligt i föreningslokalen, tisdag 3 november kl. 18:30-19:00. Välkommna!

Bokhelg: Helgen 7 – 8 november kl. 11-15 är boende i föreningen välkomna till föreningslokalen. Det finns massor av böcker som skänkes bort – böckerna är i väldigt bra skick, en del är helt nya. Kanske kan vara trevligt tidsfördriv i dessa corona-tider. Snart kommer julen och ni kanske kan hitta några bra klapptips.
Pga corona så måste alla hålla avstånd och hjälpas åt så att det inte är för många i lokalen samtidigt.

Styrelsen planerar nu budgeten för nästkommande år, där vi också ser över vilket underhåll vi ska genomföra utifrån underhållsplanen.

Höstiga hälsningar,
Jennyfer

Rulla till toppen