Ordförande har ordet

Äntligen har vi genomfört en välbehövlig garagestädning och vilken skillnad det blev! Vi kommer framöver planera in två garagestädningar årligen för att hålla denna standard i garagen.

Nu går vi mot mörkare tider och styrelsen arbetar med att förbättra belysningen i vårt område för en ökad trygghet. Just tryggheten är väldigt viktigt och jag vill därför uppmana alla att INTE släppa in obehöriga i våra hus.

Vi tar nu ett omtag om våra porttelefoner och ni som vill ha era telefoner kopplade får gärna maila in till info@brfkorpkulla1.se. Bra att känna till är att vi bytt telefonnr till våra porttelefoner och dom nya numren kommer snart finnas tillgängliga på hemsidan (dvs numret som ringer dig när någon ringer från porttelefonen).

Årets sista medlemsmöte närmar sig och ni som vill träffa styrelsen är välkomna 1 december kl 18:30-19:00 till föreningslokalen på Kvarnvägen 5B.

Ta hand om er, varandra och vår fastighet.
Jennyfer

Rulla till toppen