Ordförande har ordet

Nu kan man äntligen känna att våren står på glänt. Under kommande månad kommer Lövhagen sopa upp all sand och även göra vårfint på föreningens tomt.

Frågan om container har ställts och styrelsen har för avsikt att under en dag hyra in container. Vi kommer behöva frivilliga som under dagen kan hjälpa oss hålla koll på att det är rätt typ av sopor som slängs i containern. Vill ni hjälpa till med att under 1-2 timmar stå vakt, får ni gärna maila oss på info@brfkorpkulla1.se. Mer info kommer.

Vi har fortfarande några grannar som ställer sopor på fel ställen och slänger ned fel sopor i sopnedkasten. Ser ni någon granne missköta sig så får ni gärna meddela oss. Vi måste få ett slut på detta då det kostar oss onödiga summor som vi kan göra bättre saker för.

För att motverka att folk slänger fel sopor i nedkasten och att det blir stopp, kommer vi att stänga igen sopluckorna på Kvarnvägen 1-3 på våning 2 och våning 3.

Vårt nya städbolag Städpulsen är nu igång och städar i våra fastigheter. Dom erbjuder även hemstädning och alla boende i föreningen får 10 % rabatt!

Boka via deras hemsidan, och glöm inte ange rabattkoden ”Brf korpkulla”: https://www.stadpulsen.se/stadning-hemma/hemstadning/

Årets stämma kommer att hållas digitalt, kallelse och info kommer att komma. Vi hoppas att så många som möjligt kan medverka!

Till sist kan jag också meddela att föreningen har tecknat avtal med Allabrf.se gällande den ekonomiska förvaltningen. Det nya avtalet kommer att börja gälla från 1/6 och det innebär att avin för juni kommer att skickas ut av vår nya leverantör.

Glöm inte hålla avstånd och ta hand om varandra!
Jennyfer

Rulla till toppen