ORDFÖRANDE HAR ORDET

Postat den 23 oktober, 2021

Nu rasar både löv och temperaturen utomhus, och vår trädgårdsfirma, Lövhagen, har påbörjat arbetet med lövupptagningen och även att utföra det sista arbetet runt omkring våra fastigheter inför kommande vinter. De kommer även att föryngrings- och siktbeskära på innergården till Kvarnvägen 1-5 och Centralvägen 3B.

Inom kort så kommer äntligen arbetet med att reparera brandporten in till vårt stora garage att påbörjas, arbetet kommer att utföras utav Kone. Informationen kommer att anslås i god tid innan vid in- och utgångar med information om tidpunkten för arbetet.

Nu är själva arbetet med OVK klar, vi väntar som bäst på att få protokollen så vi kan se vad som måste göras. Tyvärr så är vårt styrsystem, som bland annat styr våra ventilationsaggregat, gammalt och slitet. Detta var vi många som märkte av under de första veckorna i oktober i samband med en programuppdatering. Det som hände var att vissa ventilationsaggregat gick på högvarv, andra skapade egna tidsstyrningar och en del gick inte alls. Nu i skrivande stund är det endast Kvarnvägen 9 som inte är riktigt klar, den skall få en ny kontrollenhet för rökdetektorerna, vilken är beställd.

Vi kommer att försöka förbättra oss, genom att snabbare lägga ut information på vår hemsida när den här typen av händelser sker, oavsett om det gäller ventilation, internet eller någonting annat som berör många.

Nu har vår muntliga förberedelse ägt rum i Attunda tingsrätt gällande tvisterna mellan föreningen och tidigare fastighetsförvaltare och två f.d. styrelseledamöter, mer information hittar ni på vår hemsida under fliken ”internt”.

Tyvärr så måste vi återigen omnämna soporna, detta eviga tjat. Men tyvärr så är det någon eller några som gör sig av med sina sopor antingen i källarna eller i portalen mot Centralvägen. Att ta hand om dessa sopor är en kostnad som drabbar oss alla, det är pengar som vi så väl behöver till annat.

Ta väl hand om er, varandra och våra fastigheter!

Björn

Rulla till toppen