Rensning i cykelhus och inbjudan till städdag med korvgrillning!

Hej!
Vi i styrelsen mottar många klagomål om det överfulla cykelhuset (innergården Centralvägen-Kvarnvägen) och om den allmänna ordningen på våra innergårdar. För att komma tillrätta med det har vi beslutat om två aktiviteter i närtid:

Rensning i cykelhuset
Cykelhuset på innergården Centralvägen-Kvarnvägen är fullt! Många cyklar har stått på samma plats länge, kanske har ägaren till och med flyttat från föreningen?

Därför kommer bortforsling av cyklar som inte har någon känd ägare att påbörjas den 1 oktober. Dessa cyklar kommer att förvaras inom föreningen i sex månader, därefter överlämnas de till polisen.

Du som har en cykel i cykelhuset och som vill undvika att din cykel flyttas därifrån: Märk din cykel med namn, adress och telefonnummer senast den 30 september!

Städdag söndagen den 9 oktober kl 10 – 14 – med korvgrillning!
Vår innergård upplevs något ostädad och behöver därför kärlek och omsorg av oss alla!

Söndagen den 9 oktober kl 10 – 14 bjuds du därför in till en gemensam städdag som vi ägnar åt enklare rensning av rabatter och i gångar, sopning, skräpplockning etc (någon container för skräp kommer vi inte att ha).

I tillägg till att göra vår förening lite finare, får du möjlighet att umgås med andra trevliga grannar! Självklart avslutar vi med välsmakande grillad korv och annat gott.

Väl mött till en härlig oktoberdag önskar vi i styrelsen! Och husvärdarna, såklart!

Rulla till toppen