Ny ekonomisk förvaltare

Hej!
Föreningen byter ekonomisk förvaltare från Allabrf till Simpleko. Avtalet med Simpleko träder i kraft i månadsskiftet juni/juli. För oss boende innebär detta främst att kommande avier kommer att skickas ut från Simpleko istället.

Simpleko kommer att fakturera avgifterna fr o m juli 2023. Avierna skickas ut varje månad och det finns möjlighet att själv välja aviseringssätt: e-post, e-faktura, autogiro eller post. Avgiften betalas till samma bankgironummer som tidigare och autogiro ska flyttas över automatiskt, men håll gärna extra koll första månaden. Ni kommer inom kort kunna logga in i Simplekos kundportal.

För er med kvarvarande/felaktiga regleringar av hyra/avgift: Simpleko kommer att överta administreringen och justera på kommande avier. I de fall där flera månaders höjning släpat efter kommer höjningen att spridas ut på flera avier. Detta för att undvika att boende ska få en klumpsumma att betala.

Precis som tidigare ska alla frågor rörande avgifter och fakturering tas direkt med Simpleko. Styrelsen är glada att kunna hälsa Simpleko välkomna tillbaka till vår förening!

Läs välkomstbrevet från Simpleko genom att klicka på denna länk.

Kontaktuppgifter Simpleko
Hemsida:
www.simpleko.se
E-post: info@simpleko.se
Telefon: 018-66 01 60 (måndag-fredag kl 9-15, lunchstängt kl 12-13)

Hälsningar
Styrelsen

Rulla till toppen