Nyhetsbrev sommaren 2023

Styrelsen vill önska er alla en trevlig sommar, och uppdatera kring vad som är på gång i föreningen:
Vi har nu bytt ekonomisk förvaltare från AllaBrf till Simpleko. Avier för avgifter och hyra kommer numera att skickas ut av Simpleko. Kontaktuppgifter och mer information finns på föreningens hemsida.

Gällande eventuell ytterligare avgiftshöjning (som tidigare informerats kunde bli aktuellt) kommer detta avvaktas och utvärderas vidare under kvartal 3 och 4. Vi vill först och främst ha Simpleko på plats för att därefter kunna se över vår budget.

Även om hösten känns långt borta har vi bokat in ett datum för höststädning: 20 september kl 17-20. Mer information om detta kommer, men boka gärna upp datumet redan nu!

Som ni kanske märkt har renoveringar pågått i Nordea-lokalen, detta för att åtgärda en vattenläcka. Lokalen börjar bli nu klar att ta emot nya lokalhyresgäster.

Gällande årsstämman har det som tidigare informerat ej varit möjligt att hålla den som planerat under våren. Detta beror på att AllaBrf ej levererat årsredovisning och övriga handlingar som avtalat. Då ett stort arbete fortfarande kvarstår kring detta kommer stämman behöva hållas till hösten (kvartal 3).

Vi förstår att det finns en del frågor och funderingar kring vad som pågår och vad som planeras framåt. Styrelsen vill därför bjuda in till en ny informationsträff, likt den som hölls i vintras. Om det finns intresse för detta, maila in era frågor till info@brfkorpkulla1.se och märk mailet med ”infomöte”.

Vi påminner om att hålla koll på föreningens hemsida för att hålla er uppdaterade. Kom även ihåg att gå med i vår nystartade facebookgrupp, ”Boende i Brf Korpkulla 1”!

Hälsningar
Styrelsen

Rulla till toppen