Öppet Hus 20/9!

Den städdag som tidigare aviserats skulle ske 20/9 kommer skjutas på till våren, då det i dagsläget inte finns något större behov. Styrelsen bjuder istället in alla medlemmar och boende i föreningen till en kväll med Öppet Hus!

Kom och umgås med dina grannar, träffa nuvarande styrelsemedlemmar och var med och påverka vårt gemensamma boende! Vi ses vid föreningslokalen på innergården (Kvarnvägen 5B). Det bjuds på korvgrillning, kaffe och fika.

Datum och tid: onsdag 20 september kl 17:00 – 20:00.

Du som kan tänka dig att hjälpa styrelsen med din tid och dina kunskaper är välkommen att anmäla ditt intresse för detta under kvällen. Du kan även få mer information om styrelsearbetet i vår bostadsrättsförening. Vi söker särskilt dig som kan stötta upp i våra ekonomiska frågor. Styrelsen träffas en gång i månaden, vi är ett trevligt gäng där vi alla har olika funktioner och vi hjälps åt.

Vi ses!

Hälsningar
Styrelsen

Rulla till toppen