Nyhetsbrev sommaren 2024

Styrelsen vill nu önska alla medlemmar en fantastisk sommar!
Vi hoppas på fina sommarmånader med mycket sol. Trots semestertider avstannar inte arbetet i föreningen, här kommer sommarens uppdatering om vad som händer i BRF Korpkulla 1:

Vår årsstämma för 2023 planeras att hållas första veckan i september 2024, för att alla medlemmar ska hinna åter från semester. Vi är glada att detta är sista stämman som försenas på grund av problemen med tidigare förvaltare AllaBrf. Arbetet inför stämman är i full gång, årsredovisningen är lämnad till vår revisor och vi hoppas att så många som möjligt av er närvarar på stämman i september.

Vi vill fortsätta att uppmana er alla att engagera er i styrelsearbetet – det är en förutsättning för att vår bostadsrättsförening ska fungera. Kunskaper inom ekonomi, juridik och fastighet är särskilt välkommet, liksom intresse att överta uppdraget som valberedning. Samla tankarna och anmäl ditt intresse per mail till nuvarande valberedning Karl och Dragana – karl.rydling@gmail.com / gaga66@hotmail.com

Ska du resa bort i sommar kan det vara klokt att be dina grannar ha lite extra uppsikt kring din lägenhet, eller varför inte be en hjälpsam granne vattna dina blommor. Vi fortsätter att vara uppmärksamma på vilka som rör sig i våra fastigheter och inte släppa in obehöriga i porten! Tillsammans skapar vi en trygg och trevlig boendemiljö.

Har du renoveringsplaner i sommar? Försök att inte störa grannarna! Vi vill påminna om att våra ordningsregler säger att högljudd renovering får ske mellan kl 8-20 på vardagar, och mellan kl 10-15 på helger. Större ingrepp i konstruktion kräver styrelsens godkännande.

Slutligen vill vi tacka våra husvärdar, Åsa och Rune, för vårens goda arbete. Vi vill be alla boende att respektera att husvärdarna inte arbetar dygnet runt. Som ett led i att förbättra husvärdarnas arbetsmiljö har vi gjort en mindre justering i tiden de är nåbara på telefon – vardagar kl 9-15. Övrig tid eller om ni inte får svar direkt, skicka ett sms eller tala in ett röstmeddelande så återkommer husvärden till dig.

P.S. – vi har bytt lösenord till sidan ”intern information” på vår hemsida. Det nya lösenordet finns på anslagstavlan i portarna. Trevlig sommar!

Hälsningar
Styrelsen

Rulla till toppen