Efterlysning – husvärd

En av de viktigaste funktionerna i föreningen är rollen som husvärd.

Nu är föreningen i behov av förstärkning och söker dig som har lite tid att lägga på vårt gemensamma boende. Du kanske har dragit dig tillbaka från det ordinarie arbetslivet men vill ha någonting att aktivera dig med? Du kanske studerar men har några timmar till övers?

Idag har vi två fantastiska husvärdar och vill stärka upp teamet med en till. Husvärdens roll innebär ronderingar, ta emot felanmälan och åtgärdsarbete. Du ska vara en positiv problemlösare och social.

Känner du dig manad att hjälpa till, eller mera nyfiken på vad det innebär att vara husvärd, tveka då inte att skicka ett mail till info@brfkorpkulla1.se och berätta vem du är och vart du bor, så kontaktar vi er.

Vänligen
Styrelsen

Rulla till toppen