Ordförande har ordet

Hej!

Den nya styrelsen har nu haft sitt tredje styrelsemöte och vi bjöd in medlemmarna som ville träffa oss innan mötet. Det var en bra uppslutning och jag vill uppmuntra fler att komma nästa gång, 12/12 kl 19:00 i föreningslokalen – välkomna!

I närtid kommer vi genomföra en OVK (obligatorisk ventilationskontroll), detta kommer påverka er beoende då mätningar kommer att genomföras i era bostäder och ni måste då släppa in entrepenören för detta. Mer info kommer.

Styrelsen har beslutat att ta bort det genemsamma brf-tillägget vilket kommer innebära att alla boenden måste lägga till detta tillägg på era enskilda hemförsäkringar (gäller inte våra hyresgäster). Detta är av största vikt att alla gör då vi från 1/4 2020 inte längre kommer ha ett kollektivt tillägg. Information om detta kommer aviseras i era brevlådor.

Föreningen har nu ett nytt städbolag som började hos oss i måndags. Jag hoppas ni ska trivas med det nya bolaget men har ni synpunkter får ni gärna maila dom till info@brfkorpkulla1.se.

Slutligen vill jag informera att vi inte kommer beställa in någon container innan årsskiftet och jag vill också ber er alla att knyta ihop era soppåsar noggrant innan ni slänger ner dessa i sopnedkastet.

Glöm inte att släcka era levande ljus innan ni går hemifrån.

Må bäst!

Jennyfer

Rulla till toppen