UPPROP FRÅN VALBEREDNINGEN

Årsstämman närmar sig, och då är det dags att välja styrelseledamöter.

För att en bostadsrättsförening ska fungera väl krävs ett helhetstänkande. Det är mycket kring en fastighet som ska förvaltas – allt från ekonomi och teknik till fastighetsservice. Att ha en välskött bostadsrättsförening bevarar fastighetens värde. Föreningen kan köpa de flesta tjänster man behöver, men ju mera som kan utföras av föreningens medlemmar gör att månadsavgiften kan hållas nere.

Har Du själv några kunskaper Du kan bidra med i föreningen (eller vet du någon granne), hör av dig till någon av oss i valberedningen. Med anledning av Corona-läget försöker vi att undvika personliga möten. Du kan kontakta oss via mail, SMS eller telefon. Vi vill ha dina synpunkter senast 28 februari.

Valberedningen:
Karl Rydling Industrivägen 28, tel. 070-2366786, karl.rydling@gmail.com David Grepo, Kvarnvägen 1, tel. 070-7123790, d.grepo@bredband.net Dragana Ilic, Centralvägen 5, tel. 076-0236934, gaga66@hotmail.com

Rulla till toppen