Felanmälningar med mera

Hej alla,

De senaste månaderna har antal felanmälningar till Svefab ökat markant. Styrelsen är tacksamma över engagerade medlemmar som påtalar fel och brister, men tänk på att våra husvärdar kan vara behjälpliga med många av felen! När Svefab meddelas om sådant som vi kan lösa själva innebär det onödiga kostnader för oss alla. Är du osäker på var din felanmälan hör hemma, rådgör med husvärdarna först. Du hittar mer information och kontaktuppgifter till husvärdarna under fliken ”felanmälan” på hemsidan. Som bostadsrättsinnehavare är du ansvarig för i stort sett allt underhåll i den egna lägenheten.

Vi har även haft problem med att personer slänger och dumpar både hushållssopor och grovsopor i och omkring de papperskorgar som funnits utanför våra hus. Detta har eskalerat så pass att situationen blivit ohanterlig och papperskorgarna har därför tagits bort. Detta är även i linje med kommande direktiv om ökad avfallssortering. Släng skräpet där det hör hemma!

Hälsningar styrelsen

Rulla till toppen